NorDan Vinduer

Fantastiske muligheter, trygge rammer

Å planlegge vinduer og dører er noe av det viktigste du gjør når du skal bygge. Det er mange behov, ønsker og krav å ta hensyn til, enten de er praktiske, estetiske eller økonomiske. Dessuten skal du følge byggestandarder, lover og regler. Utfordringen ligger i ikke å la dette begrense deg mer enn nødvendig.Farvel til malerkosten

Alle NorDan vinduer og dører kan leveres med utvendig vedlikeholdsfri aluminiums­bekledning. Aluminiumsbekledningen beskytter trevirket mot UV-stråling, noe som bidrar ytterligere til produktets levetid. Undersøkelser viser at dette er det beste valget både for miljøet og lommeboka.

Brannsikkerhet

Hvis ulykken skulle inntreffe er det godt å vite at vinduer fra NorDan kan utstyres som godkjente rømningsveier. Forskjellige typer bygninger kan også utløse forskjellige krav til brannbeskyttelse. Velger du vinduer fra NorDan hjelper vi deg med å finne de rette produktene. Vi har produkter sertifisert opp til El60.


Et løfte for generasjoner

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare
i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet:
Markedets beste garantier for vinduer og dører.

Les mer om kundeløftet »

U-verdi

Når du velger vinduer med god varmeisolerende evne, går det med betydelig mindre energi til å varme opp huset. Dessuten får du et jevnere, mer behagelig inneklima. Og minst like viktig: Du gir ditt bidrag til å redusere karbondioksidutslippene

Energieffektiviteten i et vindu kalles U-verdi, som beskriver hvor mye varmeenergi som lekker gjennom produktet. Jo lavere U-verdi, jo bedre energiegenskaper har vinduet. Korrekt U-verdi får man bare ved å måle over hele produktet, og ikke bare på glassoverflaten. Dagen standard i Norge er 1,2, men vi leverer vinduer med U-verdi helt ned til 0,6.
Sikkerhet

Sikkerhet er viktig, men for NorDan handler fokus på sikkerhet om mye mer enn å bare holde uvedkommende ute. Minst like viktig er det å sørge for gode løsninger som gjør på de på innsiden trygge. God barnesikring hindrer små barn i å åpne vinduet uønsket, og solid konstruksjon og beslag tåler store belastninger. Alt er inkludert i alle våre produkter. 
Les om innbruddssikre vinduer »

NorDan tilbyr: Sikkerhetsglass · Herdet glass · Laminert glass · Andre glass typer.
Les mer om glass fra NorDan »