Et sikkert og smart hjem

Et sikkert og smart hjem

I NorDan stiller vi de strengeste krav til produksjon av våre vinduer og dører. Det er din trygghet. Vi skal ligge i forkant i utviklingen og har derfor fokus på å gjøre våre vinduer og dører smartere.

 

Smarte løsninger

Velkommen hjem!

Nå kan vi gjennom vårt samarbeid med Rackit gi deg optimal beskyttelse mot brann og innbrudd samtidig som du kan skreddersy ditt eget smart hjem, med mulighet for styring av Screens, lyd, lys og varme. NorDan, sammen med Rackit, kan altså tilby en komplett smarthus plattform akkurat slik kunden ønsker det, og alt kan styres fra en app på mobilen.

Du kan selv velge hvilke smarthus løsninger du ønsker.

  • Elektronisk dørlås
  • Ringeklokke m/kamera og toveiskommunikasjon
  • Brannvarsler-direkte til alarmsentral
  • Innbruds sensor i dører og vinduer tilkoblet alarmsentral
  • Rackit App med enkel styring av alle funksjoner
  • Styring av NorDan Screens
  • Styring av lys, varme og lyd

Alt som trengs er en sentral fra Rackit som kobles opp mot de ulike enhetene du ønsker å styre. Deretter har du full kontroll på alle funksjonene gjennom en fantastisk app du laster ned til din mobil, nettbrett eller desktop. Herfra kan du holde kontakt med boligen samme hvor du befinner deg. En autorisert el-installatør sørger for montering og at alt fungerer. Enkelt og greit. Vips, og du har et smart hjem. For mer informasjon om Rackit, trykk her: https://rackit.no/

Spørsmål og svar

Hva skiller Rackit fra andre alarmselskap og smarthusløsninger?

- Rackit tilbyr ingen standardpakker. Det er du som kunde som bestemmer hvilke komponenter du trenger, og hvilken løsning du ønsker hjemme. Vil du kun ha smartdøren? Eller kanskje du også ønsker brannalarm oppkoblet til alarmsentral? Alt er mulig og Rackit hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg.

Hvordan får jeg tilbud på Rackit smart alarm?

- Du kontakter https://rackit.no/kontakt/ Det kommer en el-installatør hjem til deg på befaling og dere blir da enige om hvor omfattende system du ønsker. Du har mange muligheter og kan velge å ha hele kontrollen selv, eller koble opp mot et alarmselskap.

Er alarmen FG-godkjent?

Ja, den er FG-Godkjent klasse 2

På hvilket format kommuniserer dere når det gjelder hjemmeautomasjon?

Vi kommuniserer via Z-Wave.

Er det behov for omfattende opplæring for å installere systemet?

Nei, det er veldig enkelt. Installatør får en kort innføring og bruker egen app for å legge til og navngi enhetene i systemet.

Er alle komponentene i alarmsystemet trådløs?

Ja, alle detektorene innen innbrudd, brann og vann er trådløs. Det samme gjelder tastatur, ekstra sirene og magnetkontakter.

Kan kunden styre dørlåsen med appen?

Ja. Vi fører ID-Lock. Den er integrert i appen, og kan styres. Dette foregår via z-wave. Ringerklokken fra Sky-bell er også integrert slik at kunden både kan se, kommunisere med og låse opp døren til dem som står på utsiden.

Vi er 5 stk. i familien. Kan alle laste ned appen?

Ja. Alle i familien har appen og kan styre alle tilknyttede enheter. Det er også mulig å lage forskjellige tilgangsnivåer hvis ikke alle skal ha tilgang til alt.

Er det mulig å «hacke» seg inn på systemet?

Plattformen er FG-Godkjent, noe som betyr at systemet har tilpasset seg omfattende sikkerhetskrav. Man kan aldri si aldri, men denne plattformen er blant de sikreste som leveres.

Kan man få melding om noen slår av alarmen eller låser opp døren?

Ja, du kan velge fra en stor meny på hvilke alarmer og meldinger du kan motta fra systemet. Systemet vil også lære seg dine og din families rutiner, og dernest kunne varsle deg om det skjer noe «unormalt» eller noe til et «unormalt tidspunkt».

Har jeg lov til å sette opp kamera på min eiendom?

Ja det kan du. Du kan overvåke din egen eiendom, men da skal det tydelig merkes med skilt at du har montert kamera. Slike skilt får du fra oss. Videre har du ikke lov å oppbevare opptak lengre enn 7 døgn. Systemet kan settes til automatisk sletting av opptak.

Er det lett å skifte batterier i enhetene?

Ja, batteriskift vil de aller fleste få til uten problemer. Det gjelder både detektorene i alarmsystemet og dørlåsen.