Et løfte for generasjoner

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører.

30 års garanti mot sopp og råte på NorDans aluminiumsbekledde vinduer og dører i tre - NTech-standard.*

20 års garanti mot sopp og råte på NorDans vinduer og dører i tre - NTech-standard.*

Vi lover å ikke bruke mer enn 24 timer fra en lagerført vare er bestilt til den er på vei ut fra lageret igjen. Tid til transport er ikke inkludert.

NorDans aluminiumsbekledde vinduer og dører i tre med NTech-standard har en forventet normal levetid på 60 år ved korrekt montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk. .

NorDans vinduer og dører i tre med NTech-standard har en forventet normal levetid på 40 år ved korrekt montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.

Vi lover å svare på din prisforespørsel i løpet av 24 timer, slik at du skal kunne ha det beste beslutningsgrunnlaget akkurat når du trenger det.

Vi lover å starte med servicearbeid på stedet innen 1 måned etter at en klage på våre dører og vinduer er akseptert.

NorDans vinduer og dører i Ntech-standard har vakuumimpregnert trevirket etter klasse B ihht. NTR, og ut fra europeisk standard NS EN 350-1 Klasse NP3.

Det er mye å sette seg inn i når man skal investere i nye dører og vinduer. I NorDan er vi opptatte av å gjøre valget av leverandør så enkelt som mulig, og den beste måten å gjøre det på er å være best på alle de områdene som er viktige for deg som kunde.