Sikre vinduer for trygge hjem

Et trygt hjem er et godt hjem, og det er få steder vi føler oss så trygge og kan slappe av så godt som når vi er hjemme. Men hva er det egentlig som gjør at vi føler oss trygge i boligen vår? For noen er nok det bygningsmessige det viktigste. Gode, solide materialer. Robuste reisverk satt sammen av fagfolk med lang erfaring og engasjement for prosjektet. For andre er trygghet å ha menneskene og tingene man er glad i rundt seg. De gamle fotoalbumene med bilder fra da barna var små, eller kanskje sølvsmykkene som har gått fra mor til datter gjennom generasjoner. 

Konstruert for sikkerhet

For oss i NorDan er begge deler like viktige. Derfor lager vi solide dører og vinduer av ekte og robuste materialer. Sikkerhetsvinduet vårt er blant de beste produktene du kan velge for å stå trygt i mot innbruddsforsøk, og når du låser en av ytterdørene våre bak deg kan du være trygg på at den er laget for at du skal føle deg trygg. Vi er stolte av dørene og vinduene våre, og vi legger stoltheten vår i sørge for at hvert enkelt vindu og hver enkelt dør som går ut fra fabrikkene våre lever opp til de strenge kravene kundene våre stiller, og som vi stiller til oss selv.

Trygghet innendørs

For de aller fleste er barndomshjemmet knyttet til sterke og gode minner. Det er ikke så rart, for gjennom en lang periode er huset hvor man vokser opp det eneste kjente i en verden hvor alt utenfor er nytt. Men når trangen til å utforske blir for stor, kan selv et trygt hjem by på mange farer for små og ivrige oppdagelsesreisende. En stol som skyves inntil vinduskarmen og et lite løft på håndtaket er kanskje det eneste som skal til før en ulykke kan ramme. I NorDan vil vi at huset skal inspirere til oppdagelse, men vi skal sørge for at vinduene er trygge. Derfor har vi muligheter for barnesikring på alle produktene våre, slik at vinduer ikke kan åpnes uten at en voksen gjør det.

En siste utvei

Når katastrofen først rammer er målet å gjøre skadevirkningene så små som mulige. Heldigvis opplever de færresten av oss marerittet av å våkne til at huset vårt brenner, men for de som gjør det handler plutselig alt om å komme seg ut. Vinduene våre er sertifiserte som rømningsveier, og tilfredsstiller kravene myndighetene setter for at du og familien skal kunne ta dere ut selv under uvirkelige omstendigheter. For de aller fleste er dette noe man aldri behøver å tenke på. Nyt utsikten. Nyt hjemmet. Og legg deg til å sove i visshet om at skulle dere måtte forlate huset i løpet av natten, så har NorDan ivaretatt sikkerheten også for det.