En annerledes innfallsvinkel

 

Bak hvert eneste produkt vi i NorDan produserer ligger det mange, mange timer med utviklingsarbeid. For oss handler det ikke bare om at vi alltid ønsker å bli bedre. Det handler like mye om at innovasjon er en naturlig del av oss og tradisjonene våre.

Alltid nye spørsmål

Innovasjon og produktutvikling handler om å tørre å stille nye spørsmål, selv ved produktersom fungerer godt. Hvordan kan vi gjøre produktene bedre for kundene våre? Hva kan vi gjøre for at de skal være mer miljøvennlige? Vi setter disse spørsmålene i system, og resultatene er mange. Vi var blant annet først med ferdige glassede vinduer og dører, ventil som standard, aluminiumsbekledning og standard innbruddssikring. Men selv om vi har mange ting å være stolte over, fortsetter vi hver eneste dag med å stille nye spørsmål og vurdere våre egne produkter fra nye innfallsvinkler.

Form og funksjon

God design er fint å se på, men det handler om så mye mer enn bare estetikk. God design er funksjonell, den løser problemer og skaper nye opplevelser når man bruker noe. Vi vet hvor viktig design er for deg som kunde. Vinduene og dørene du velger til huset ditt skal spille på lag med arkitektur og farger, men det skal også tilføre noe nytt og spennende. Samtidig skal formen og funksjonen henge sammen. Derfor jobber vi med design helt ned til de minste detaljene, som antall skruer i et vindusbeslag eller hvordan ett enkelt håndtak er nok for å betjene en stor skyvedør uten problem. Noen detaljer kan du glede deg over hver gang, som integrert barnesikring i vinduene. Andre detaljer er det ikke sikkert du oppdager, men de er der for å gjøre livet ditt litt enklere og litt bedre. Det er da vi er sikre på at du er fornøyd, og det er da vi er sikre på at vi har gjort jobben vår.