Vedlikehold

Godt vedlikehold øker levetiden på dører og vinduer. Vedlikeholdet er enkelt og tar ikke lang tid, og her får du tips til hvordan du best tar vare på NorDan-produkter.

Et NorDan vindu som er riktig innsatt skal virke i år etter år. Men det kan være småting som gjør at vinduet går litt tregere enn nødvendig

Les mer …

Riktig vedlikehold gjør at balkongdøren din holder seg godt og varer lenge. Les bruksanvisningen for vedlikehold av beslag og lås.

Les mer …

Med moderne høyisolerende, energisparende isolerruter kan vi i noen sjeldne tilfeller få det omvendte problemet; at glass-rutene dugger på utsiden. Fordelene med slike ruter er imidlertid så store at de bør brukes i størst mulig grad...

Les mer …

La oss først slå fast at hvis det kommer dugg på innsiden av på en isolerrute, så behøver det ikke være noe galt med glasset. Hvis det derimot kommer dugg mellom glassene i isolerruten er denne ødelagt og må skiftes.

Les mer …

NorDan vinduer er forsynt med aluminium glasslister. Dette er gjort for å lette vedlikeholdet. Forskjellen mellom beiset eller malt tre og aluminium vil ikke vises. Ikke mal på beslag og glass..

Les mer …

Vinduene er den del av ytterveggen som er vanskeligst å holde ved like. Dette fordi de er sterkest utsatt for fuktforandringer innenfra mot utsiden, og de er også utsatt for sterk sol og regn.

Les mer …